کارکنان شاغل بر روی دکل نفتی که به نحوی با مواد غذایی سر و کار دارند در کلاس آموزش بهداشت شرکت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت
و درمان صنعت نفت اهواز و ماهشهر به منظور آشنایی کارکنانی که به نحوی با مواد
غذایی ارتباط دارند(تهیه و توزیع مواد غذایی) با بیماری های روده ای و نحوه
پیشگیری از آن یک دوره شش جلسه ای کلاس آموزشی توسط کارشناسان بهداشت محیط و آموزش
سلامت در محل کار آنان برگزار شد.
در این دوره آموزشی 15 نفر از
کارکنان خدماتی حضور داشتند که با اصول بهداشت فردی و ارتباط آن با مواد غذایی و
بیماری های گوارشی آشنا شدند.