سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ۱۹:۲۱
 

اخبار

برگزاری همایش عفاف ، سلامت و انضباط اداری و ارتقاء فرهنگ سازمانی

همایش عفاف ، سلامت و انضباط اداری و ارتقاء فرهنگ سازمانی ، روز یکشنبه در تالار اجتماعات بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز برگزار شد.

 

به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز در این مراسم که با حضور جمعی از کارکنان و مدیران شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب و تعدادی از اساتید و نخبگان دانشگاهی برگزار شد، ابعاد مختلف اهمیت عفاف در جامعه و تاثیر آن در حفظ سلامت خانواده و جامعه مورد بررسی قرار گرفت.

 

در ابتدا این مراسم لطیف معرفی دبیر شورای امر به معروف  و نهی از منکر بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز، به بیان نکاتی در خصوص اهمیت برگزاری این همایش و اهداف آن را بیان کرد.

وی ضمن تقدیر از حضور مدعوین، در خصوص اهمیت برگزاری این همایش اظهار داشت: عفاف و توسعه عفت در جامعه تضمین کننده سلامت خانواده است و سلامت خانواده، به تبع سلامت جامعه و در نهایت سلامت اداری کشورمان را تضمین خواهد کرد.

 

دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز با تبیین شاخص‌های عفاف و حجاب گفت: تعریف صحیح از عفاف و نشر آن و تشویق و ترویج آن در جامعه و به خصوص در نظام اداری کشورمان، نقش اصلی را در امر عفاف جامعه خواهد داشت.

 

وی در ادامه گفت: رهبر معظم انقلاب در طی سخنرانی های چند سال اخیر بر موضوع عفاف تاکید بسیار نموده‌اند که روز به روز تأکیدات ایشان بیشتر می‌شود چراکه به خوبی خطر را می‌بینند و بیش از همه برای جلوگیری وقوع آسیب‌های جدید تلاش می‌کنند.

 

در ادامه این مراسم سرهنگ کهزاد سروستانی جانشین دبیر شورای امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان، با بیان اینکه جنگ نرم دشمن امروز به قتل عام فرهنگی منجر شده است، اظهار داشت: دشمن با تمام قدرت و به صورت بسیار نرم و آهسته جنگ گسترده‌ای را علیه ما به وجود آورده است که امروز براساس بیان مقام معظم رهبری، منجر به قتل عام فرهنگی شده است.

وی افزود: ستاد امر به معروف و نهی از منکر در کنار ۳۳ دستگاه دیگر متولی امر حجاب و عفاف، در پی آرای طرح و قانون حفاظت از عفاف جامعه است که متاسفانه به دلیل اینکه فقط یک نگاه کلی به این طرح شده است و جزییات آن طرح نشده است، هرکس به سلیقه خود تعریفی از حجاب و عفاف را بیان می‌کند.

 

جانشین دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان با انتقاد از سهل انگاری و ساده انگاری برخی از دستگاه‌ها به مسئله حجاب و عفاف، اذعان داشت: نگاه سلیقه‌ای و غیر تخصصی به مسئله سبب شده، برخی وضع موجود را مطلوب بدانند که عامل همین ولنگاری و مشکلات جامعه هستیم.

 

وی در ادامه افزود: در موضوع اجرای قانون عفاف و حجاب، ضعف ما در کم کاری برخی دستگاه‌هاست که اگر این موضوع رفع شود و دستگاه به صورت جدی پیگیر اجرای این قانون باشند، می‌توانید شاهد تحول در این مسیله باشیم و چراکه در جامعه برخی نافرمانی وجود دارد اما بی‌اعتقادی و مخالفت با موضوع عفاف وجود ندارد.

 

در ادامه این نشست خانم دکتر علاسوند، استاد و عضو هیئت علمی جامعه الزهرا با بیان اینکه ریشه تمام تمدن‌های بزرگ جهان در خانواده مقید است، اشعار داشت: تمدن به خودی خود به وجود نمی‌آید بلکه حول محور خانواده مقید شکل می‌گیرد.

 

وی افزود: وجه اشتراک علت از بین رفتند تمدن‌های باستانی، در تضعیف بنیاد خانواده است و این موضوعیست که در تمام کتب تاریخی و داستان‌ها و روایت‌های باستانی از آن به صراحتا نقل شده است.

 

عضو هیئت علمی جامعه الزهرا با انتقاد از عملکرد برخی دستگاه‌ها در بی‌توجهی به حجمه دشمن به بحث عفاف خانواده، اذعان داشت: بنیاد خانواده اساس و نقطه مرکزی تمدن است و اگر ما بخواهیم به سمت تمدن سازی حرکت کنیم باید توجهمان به بنیاد خانواده به عنوان مهمترین اصل این تمدن و اساس آن بیش از هر مسئله دیگر باشد.

 

وی در خصوص اهمیت حمایت از بنیاد خانواده افزود: واژه خانواده که از رابطه مشروع میان دو زوج و رابطه سالم و خوب فرزندان با والدین آن‌ها هست، نقطه کانونی یک تمدن است که دشمن در پی فروپاشی بنیاد خانواده و مهمترین موضوع از بین بردن واژه و مفهوم مادر است چراکه از این مسیر به هدف شوم خود برای نابودی تمدن نوین اسلامی خواهند رسید.

 

 

همایش عفاف و حجاب12
همایش عفاف و حجاب11
همایش عفاف و حجاب10
همایش عفاف و حجاب9
همایش عفاف و حجاب8
همایش عفاف و حجاب7
همایش عفاف و حجاب7
همایش عفاف و حجاب6
همایش عفاف و حجاب5
همایش عفاف و حجاب4
همایش عفاف و حجاب3
همایش عفاف و حجاب2

۲۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۱:۲۲
روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز |
تعداد بازدید : ۵۱۷

نظرات بینندگان