کارکنان آشپزخانه های شرکت ملی بهره برداری نفت و گاز کارون در دوره آموزش بهداشت شرکت کردند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت
و درمان صنعت نفت اهواز – ماهشهر به منظور ارتقاء
دانش و پیشگیری از بروز بیماری های گوارشی بویژه در ماه های گرم فصل تابستان به
همت مرکز بهداشت عمومی کارکنان و ناظرین رستوران های شرکت ملی بهره برداری نفت و
گاز کارون در دوره آموزش بهداشت شرکت
کردند.
در این دوره کارشناسان بهداشت نحوه
صحیح شستشوی دست ها و سبزیجات و نقش آن در پیشگیری از بیماری های گوارشی را بیان
نمودند.