سال جهش تولید با مشارکت مردم
امروز یکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ ۱۸:۲۷
 

اخبار

برگزاری مانور تمرینی لجستیک در بیمارستان بزرگ نفت اهواز

با اعلام کد بحران در بیمارستان بزرگ نفت اهواز در روز چهارشنبه 26 مهرماه ، مانور تمرینی پذیرش مصدومین انبوه جهت پذیرش 50 مصدوم فرضی انجام شد.

 

به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز ، در این مانور که در روز چهارشنبه 26 مهر ماه، ساعت 16 و با هدف آمادگی نیروهای لجستیکی، پرستاری، امان و امداد و انتقال در محوطه لابی مدیریت بیمارستان بزرگ نفت برگزار شد، نقاط ضعف و قوت این تمرین، از جمله بررسی امکانات، جانمایی و چینش متراکم تخت ها در شدیدترین سناریو، زمان سنجی نصب و جمع آوری تخت های صحرائی، سازماندهی، آموزش، تمرین و تکرار نیروهای لجستیک، نیازسنجی امکانات مورد نیاز برای تجهیز منطقه در بحران های واقعی از طریق فعالیت میدانی، تمرین جلوگیری از ورود افراد متفرقه به محل برگزاری مانور و سایر موارد  انجام شد.

این مانور تمرینی با حضور دکتر آریان دلپسند رئیس اورژانس پیش بیمارستانی ، شیرین چنگیزی رئیس خدمات پرستاری و مامایی ، افشان تقوی سرپرست خدمات عمومی و  سرپرستاران و کارشناسان واحدهای مختلف  انجام شد. 

 لازم به ذکر است مانورهای تمرینی(DRILLS) ؛ تمرین های تخصصی، محدود و با تمرکز بالا بر یک فعالیت مشخص هستند که باعث  تقویت آمادگی عملی کارکنان خواهند شد.

 گفتنی است برنامه ریزی و سناریونویسی این مانور توسط واحد اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت بحران بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز صورت گرفته بود.

 

مانور تمرینی 8
مانور تمرینی 7
مانور تمرینی 6
مانور تمرینی 5
مانور تمرینی 4
مانور تمرینی 3
مانور تمرینی 2
مانور تمرینی 1

۲۷ مهر ۱۴۰۲ ۱۱:۵۱
روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز |
تعداد بازدید : ۴۲۲

نظرات بینندگان