به مناسبت فرا رسیدن یکم شهریورماه، روز پزشک، مهندس بهروز نهاوندی، فرمانده مرکز بسیج شهید تندگویان، با حضور در بیمارستان بزرگ نفت اهواز با جمعی از پزشکان مجموعه بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز، دیدار و گفتوگو کرد.
به گزارش روابط عمومی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز، در این دیدار، مهندس نهاوندی ضمن تبریک روز پزشک، از تلاشها و خدمات ارزشمند پزشکان و کادر درمان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز قدردانی کرد. وی نقش جامعه پزشکی و مدافعان سلامت را در حفظ و ارتقاء سلامت کارکنان و خانواده بزرگ صنعت نفت، ارزشمند، مؤثر و شایسته تقدیر دانست.
دکتر دهقان نیز در این دیدار، با اشاره به خدمات ارائهشده از سوی کادر درمان بیمارستان بزرگ نفت اهواز و درمانگاههای تابعه در جریان جنگهای تحمیلی دوم و سوم، گزارشی از آمادگیها، تلاشهای شبانهروزی و اقدامات انجامشده برای خدمترسانی به مردم و مراجعان ارائه کرد.
در پایان این دیدار، به پاس قدردانی از خدمات ارزنده کادر درمان، لوح تقدیر به دکتر بهرام دهقان، رئیس بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز، دکتر رضا بقایی، معاون دارو و درمان بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز و دکتر محمدصادق ظریف، فرمانده پایگاه بسیج بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز، اهدا شد.
این دیدار در فضایی صمیمی برگزار شد و دو طرف بر تداوم تعامل، همافزایی و همکاری میان مرکز بسیج شهید تندگویان و مجموعه بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز تأکید کردند.