کارکنان آشپزخانه ها و رستوران های شرکت بهره برداری کارون نفت و گاز کارون در کلاس آموزشی بهداشت فردی و مواد غذایی حاضر شدند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بهداشت و درمان صنعت نفت اهواز به همت معاونت
بهداشت و طب صنعتی با هدف آشنایی و ارتقاء سطح آگاهی و سلامت کارکنان عملیاتی
،کارشناسان بهداشت محیط و بیماری های غیر واگیر چهار جلسه آموزشی را در محل کار
کارکنان آشپزخانه ها و رستوران های شرکت بهره برداری نفت و گاز کارون برگزار کردند
و اصول بهداشت فردی و بهداشت مواد غذایی را آموزش دادند.